Bloempotten

Bloempotten

Bloempot Trento

(05) Dit is de bloempot "Trento" een zeer kleurrijke en stijlvolle trendy bloempot. Gemaakt van geglazuurd aardewerk in de kleur turquoise. Te bestellen in verschillende maten en modellen.

naar de website

Kweekbakje

(237)Een leuk kweekbakje om zelf plantjes te kweken.Het is een leuk en handig bakje met een landelijke uitstraling.

naar de website

Nova roestkleur

(05) Prachtige serie bloempotten met een uitstraling van zware metalen bloempotten, maar deze zijn gemaakt van een kunststof en steen mengsel en zijn super lichtgewicht. De prachtige roestkleur geeft aan deze serie bloempotten een warme sfeer.

naar de website

Lene Bjerre Bloempot

(18)Hier ziet U een Robuuste stoere aardewerk bloempot van het woonmerk Lene Bjerre.De bloempot is wit van kleur en voorzien van een bijzonder structuur aan de buitenkant.

naar de website

mica decorations

(18)Hier ziet U een stijlvolle luxe uitziende donkergroene bloempot van het merk Mica Decorations. Het is een terracotta pot voorzien van een dikke laag glazuur.

naar de website

Set Hangbloempotten

(18)Dit is een set bloempotten va het woonmerk iB-Laursen. De bloempotten hangen aan een metalen ketting.Hang deze drie hangpotten naast elkaar voor het venster en het resultaat zal fantastisch mooi zijn.

naar de website

Hangende Bloempot

(05)De mogelijkheden zijn eigenlijk oneindig om in en om het huis mooie bloemen en planten te laten groeien.Kijk maar eens naar deze prachtige bloemen in een hangende pot.

naar de website

Quadro Bloempotje

(18)Deze aardewerk bloempot is ook van het merk Serax.Het potje is maar 14 centimeter hoog en dan ook bedoeld voor een klein plantje.

naar de website

Potje Egel

(18)Een klein stenen wit bloempotje met een afbeelding van een egel ter decoratie op de zijkant van het potje.Het leukste effect krijgt U wanneer U een aantal van deze potjes bij elkaar plaatst in de vensterbank of op een tafeltje.

naar de website

Lene Bjerre Pot

(18)Dit is een prachtige goudkleurige aluminium Lene Bjerre bloempot.Het is een ronde of bowl model pot met een gehamerde buitenkant.Deze bloempot heeft echt een stijlvolle luxe uitstraling.

naar de website

Elho ronde Bowl

(05)Het mooie van de Elho bloempotten of bloembakken is dat ze in veel moderne kleuren te verkrijgen zijn.Het combineren met de juiste kleur bloem is hierdoor een stuk eenvoudiger geworden.

naar de website

Nordal Aardewerk

(18)Een set van twee Nordal aardewerk bloempotten.De potten zijn ruw geschilderd zodat ze een robuuste uitstraling hebben.Erg leuk voor in de achtertuin.

naar de website

Lechuza Bloembak

(05)Wanneer U alleen een balkon heeft en geen tuin dan kan U deze bloembak gebruiken.Het is een stevige duurzame bloembak met een perfect ophangsysteem.

naar de website

Pot van Maisriet

(18)Een leuke bloempot met een natuurlijke uitstraling.De bloempot is gemaakt met behulp van gevlochten maisriet.Het voordeel daarvan is dat de pot sterk is en lekker betaalbaar.

naar de website

Vierkanten Bakken

(67)Deze stalen bloembakken noemen cortenstaal. Het is staal waar een natuurlijk laagje roest over is aangebracht zodat verder doorroesten wordt voorkomen.Deze bloembakken zijn best heel populair en worden steeds meer gebruikt.Combineer deze bloembakken met vijverschalen en vuurkorven van cortenstaal voor een nog beter resultaat.

naar de website

Roodbruine Pot

(18)Plaats een aantal van deze prachtig bewerkte Serax bloempotten naast elkaar in de vensterbank.Deze bloempot van Serax komt uit de serie Leaves.

naar de website

Witte Bloembakken

(67)Dit zijn geen bloempotten maar grote witte bloembakken.De worden vaak gebruikt bij bedrijven of bijvoorbeeld een winkelcentrum.De bakken zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit aluminium.

naar de website

Gele Bloempotjes

(18)Hier ziet U hoe mooi de verschillende modellen bloempotjes staan in de vensterbank.Deze potjes in verschillende modellen hebben de kleur geel.Uiteraard zijn de potjes van Serax ook in andere kleuren te bestellen.

naar de website

Polyester Bloembakken

(67)Hier ziet U een paar voorbeelden van polyester bloembakken.De kleuren zijn in dit geval hoogglans kleuren en de bakken zijn vierkant.Wilt U andere kleuren en afmetingen laat U zich dan eens informeren door Compleetgroen.nl

naar de website

Hangpot Iris

(05) deze combinatie van een touw en een hangpot is te bestellen in de kleuren mint en turquoise. De pot is gemaakt van keramiek. De bovenste rand is vintage gemaakt. om een oudere look te verkrijgen.

naar de website

Aluminium Bakken

(67)Hier ziet U een aantal mogelijkheden wat betreft aluminium bloembakken.De bloembakken kunnen in veel verschillende moderne kleuren geleverd worden.Ook wat betreft de afmetingen is er veel mogelijk.Voor alle informatie kunt U contact opnemen met CompleetGroen.nl

naar de website

Serax Linea Pot

(18)Dit bloempotje is voorzien van verticale ribbels.Dit model bloempot is in verschillende kleuren te verkrijgen.

naar de website

Bloempot Abel

(05) Deze bloempot "Abel" is met de hand gemaakt. De pot heeft een zandkleur en een prachtig ruitjesmotief. Deze serie bloempotten is gemaakt van cement en staan heel mooi in een groepje met verschillende afmetingen bij elkaar.

naar de website

Vier Serax Potten

(18)Dit is een voorbeeld uit de grote collectie Serax aardewerk bloempotten in diverse leuke kleuren.De iets wat ruwe afwerking van de bloempotten aan de buitenkant geven een extra bijzondere uitstraling.

naar de website

Rosas Bloempotje

(18)Dit bloempotje is ook van het Belgische woonmerk Serax.Het potje behoort tot de serie rosas en valt op door de dikke gewelfde bovenrand

naar de website

Plantenbak Staal

(67)Dit zijn hele grote stalen plantenbakken geschikt voor grote planten of kleine bomen.Door een speciale behandeling zijn deze bloembakken onverwoestbaar en gaan meestal een leven lang mee.

naar de website

Houder met Manden

(237)Metalen bloempothouder voor drie manden.Vul de manden met mooie gekleurde bloemen en plaats deze houder in de achtertuin.De tuin krijgt er zeker een sfeervol uiterlijk van.

naar de website

Roze Bloempot

(05)Weer een mooi voorbeeld wat betreft het combineren van kleuren.De kleuren van deze hoge bloempot of vaas met de juiste kleur bloemen brengen uw tuin of terras echt in hogere sferen.Deze prachtige glimmende pot kunt U online bestellen bij de tuinspecialist Bakker Hillegom.

naar de website

Picos Zwart - Goud

(18)Kijk maar eens goed naar deze prachtige Serax Picos zwart gouden bloempot.De bloempot is makkelijk te combineren met Scandinavische woonaccessoires.

naar de website

Claire Triangle

(05)Een mooi gevormde licht paarse bloempot van het merk artstone.De bloempot is vervaardigd uit een hele stevige kunststof en is in verschillende kleuren en modellen online te koop.

naar de website

Groene Mica Pot

(18)Een zeer mooi en zeker stijlvolle donkergroene Mica bloempot.De bloempot is voorzien van een dikke glazuurlaag waardoor de pot een extra glimmend uiterlijk heeft gekregen.

naar de website

Imbarro Plantenhanger

(18)Dit is een plantenhanger met twee manden.Deze manden zijn gevlochten uit Sisal.Sisal is een duurzame tropische vezel en wordt gebruikt voor verschillende doeleinden.

naar de website

Set Nordal Potjes

(18)Een leuke set Nordal bloempotjes met een oud vintage uiterlijk.De potje kunnen ook buiten in de veranda gebruikt worden.

naar de website

Ovali Geel

(18)Een bijzonder mooie Serax bloempot uit de serie Ovali. Het is een aardewerk pot waarvan de buitenkant erg ruw is gehouden tijdens het bakken.

naar de website

D en M Bloempot

(18)Een bloempot gemaakt van dennenhout komt men niet zo vaak tegen.Hier ziet U een prachtig afgewerkt exemplaar met een verticaal motief.

naar de website

Ovale Bloempot

(18)Een prima model ovalen bloempot of bloembakje.Plaats deze bloembakjes om en om met hetzelfde type ronde bloempotten in de vensterbank voor een heel mooi resultaat.

naar de website

Ferm Living Plantenbak

(18)Dit is een plantenbak van het woonmerk Ferm Living.Deze plantenbak wordt meestal op het balkon of de achtertuin gebruikt.Deze bak is zestig centimeter hoog.

naar de website

Serax Picos Pot

(18)Hier ziet U een Serax aardewerk bloempot met een metaal uiterlijk.De bloempot is aan de buitenkant zwart van kleur en de binnenkant is goudkleurig.De buitenkant van de pot is in zijn geheel bobbelig alsof de pot gehamerd is.Het is een prachtige luxe bloempot voor een betaalbare prijs.

naar de website

Bloempot Iris

(05) Bloempot "Iris" is met de hand gemaakt van aardewerk en daarna geglazuurd in de kleur turquoise. De pot heeft een bewust aangebrachte vintage rand aan de bovenzijde zodat de pot ouder lijkt.

naar de website

Bloomingville potje

(18)Een erg leuk klein Bloomingville aardewerk potje in een honingkleur.Het potje heeft een hele aparte bewerking aan de buitenkant.

naar de website

Nova beton-look

(05) Voor binnen en buiten gebruik. Bloempot "Nova" in een prachtige beton-look, maar is werkelijk gemaakt van een lichtgewicht mengsel van kunststof en steen.

naar de website

Marsha Bloempot

(18)Het Scandinavisch design van deze prachtige Lene Bjerre bloempot komt hier heel goed naar voren.De bloempot is ook heel goed te combineren met grenenhouten meubels of woonaccessoires.

naar de website

Set Plantenbakjes

(237)Hier ziet U een set plantenbakjes in verschillende afmetingen.De bakjes zijn gemaakt van rotan en de binnenkant is voorzien van stevig plastic.Daardoor is het rotan-mandje geschikt om er plantjes in te plaatsen.De mandjes kunnen binnen gebruikt worden of buiten in de veranda.

naar de website

Set Hang bloempotten

(18)Een hang bloempot voor het venster brengt extra sfeer in de woning.Hier ziet U een aantal hang-potten in verschillende kleuren.Gebruik een aantal van deze mooie bloempotten bij elkaar of verspreid over de woonkamer voor een mooi en sfeervol resultaat.

naar de website

Witte Elho Pot

Dit is een witte Elho ronde bloempot.Hier ziet U een perfecte kleurencombinatie van plant en pot.

naar de website

Hyacintglazen

(05)Kijk eens hoe leuk de hyacinten in deze glazen staan.De glazen worden per set van drie verkocht voor een paar euro.

naar de website

Groene Bloempotjes

(18)Hier ziet U een aantal groene Serax bloempotten uit de serie Leave.U kan hier direct zien wat deze prachtige bloempotjes met het interieur kan doen.

naar de website

Roze Bloempot

(18)Ook deze roze Serax bloempot is uit de serie ovali. De bovenkant van de pot is voorzien van een dikke rand.

naar de website

StarFlower Pot

(18)Een mooi bewerkte Serax bloempot met een aparte lichtgroene kleur.De bloempot is gemaakt van grof aardewerk en de bewerking aan de buitenkant heeft de vorm van bloemen.

naar de website

Serax Bloempotjes

(18)Hier ziet U de verschillende kleuren van de Serax Quadro bloempotjes.Het zijn stuk voor stuk mooie opvallende kleuren.

naar de website

Capi Rib Pot Zwart

(05)Dit is de Capi Rip pot welke te herkennen is aan de vele horizontale ribbels aan de buitenkant van de pot.De potten van Capi kunnen binnen of buiten in de tuin gebruikt worden.

naar de website

Plantenbak Grijs

(18)Deze grijze plantenbak van het woonmerk DM is bedoeld voor drie plantjes.Deze bak wordt vaak op het balkon gebruikt of buiten in de achtertuin.

naar de website

Potje met Stolp

(18)Een leuk bewerkt klein bloempotje van keramiek.Het potje is van het merk Sagaform Green en over het potje kan een glazen stolp geplaatst worden.

naar de website

SagaForm Stolp

(18)Hier staat een plantje in een keramiek bakje.De glazen stolp wordt over het plantje met bakje geplaatst en U heeft een soort plantenkas om te kweken.

naar de website

Set Groene Potten

(18)Een set van twee groene Nordal bloempotten.De bloempotten zijn aan de buitenkant bewerkt met horizontale ribbels.

naar de website

Imperfect Design

(18)Deze bloempot komt uit de Bat Trang-serie van Imperfect Design.De designer van deze pot is Arjan Brekveld die in samenwerking met echte ambachtslieden uit ontwikkelingslanden deze bloempot hier op de markt brengt.

naar de website

BUITENVERLICHTING

Nostalux Buitenverlichting

Wanddecoratie Boom

bloembollen online kopen

Tegenwoordig kunnen alle producten online worden gekocht, dus ook de bloembollen. De keuze op deze pagina is er groot, dus de moeite waard om een kijkje te nemen.

naar de website

Gekleurde Tuinlampen

Dit zijn leuke gekleurde lampen voor in de tuin.De lampen worden opgeladen door een zonnecel en wanneer het donker wordt gaan de lampen aan.U kan deze lampen zo in de grond of het gras steken.Erg leuk voor een hele betaalbare prijs.

naar de website

Terras bak Vierkant

(05) Plaats een paar van deze prachtige terras-bakken en vult ze met mooi gekleurde bloemen.Het terras gaat er een stuk beter door uit zien.Deze bloembak heeft het uiterlijk van hout maar is gemaakt van zink.

naar de website

Rotan Bloempot

(237)Een leuke rotan bloempothouder met een ovaal model.Het handvat om de houder makkelijk te verplaatsen heeft de vorm van een kip.Aan het handvat is een bordje met de tekst welkom bevestigd.

naar de website

Hoogglans Bakken

(67)Hier ziet U een aantal prachtige hoge bloembakken gemaakt van polyester.Zo is goed te zien hoe mooi het kan worden wanneer U de juiste combinatie heeft weet te vinden wat betreft soort plant of struik met bloembak.Deze polyester bloembakken zijn in alle kleuren en maten te verkrijgen.De mogelijkheden zijn dus onbeperkt.

naar de website

Serax Rubber Bloempot

(18)Hier ziet U een set bloempotten welke zijn omwikkeld met gerecycled strookjes rubber.Serax gebruik wel vaker gerecyclede materialen voor het vervaardigen van haar producten.

naar de website

Kippen en een Haan

Wat een leuke wanddecoratie is dit.Het is een decoratie gemaakt van metaal en het betreft een aantal kippen en een haan naast elkaar.

naar de website

Leuke Wanddecoratie

Dit is een erg leuke zwart metalen wanddecoratie in de vorm van een sierlijke muzieknotenbalk.Het is ook leuk om deze wanddecoratie cadeau te geven.

naar de website

D & M Bloempot

(18)Een prachtige geheel gladde aardewerk D & M bloempot op een metalen voet.Hoewel het een uiterst betaalbare bloempot is heeft hij toch een heel luxe uiterlijk.

naar de website

Mica Decorations Pot

(18)Een stoere maar toch elegante bloempot van het bijzondere merk Mica Decorations. Het is ook echt een stijlvolle pot met luxe uiterlijk.

naar de website

Plantenhouder Wandrek

(237)Een leuk wandrekje geschikt om kleine bloempotjes aan te hangen.Het is een sfeervol rek met een landelijke uitstraling.

naar de website

Ovalen Bloembak

Een mooie lichtgroene ovalen bloembak voor in de tuin of op het balkon.Kies de juiste kleur bloemen uit bij de kleur van de bloempot of bloembak voor het beste resultaat.Wanneer U veel van bloemen wisselt kiest dan een witte of andere neutrale kleur bloempot.

naar de website

Bloempot Logos

(05)Deze prachtige stijlvolle bloempot is van het Italiaanse designmerk Nicoli.Het is een hele stevige maar ook lichtgewicht bloempot welke zowel op het terras, de tuin of binnen in de woonkamer gebruikt kan worden.Nicoli bloempotten zijn er in verschillende kleuren en afmetingen.Deze prachtige bloempotten worden online verkocht door Bakker in Hillegom.

naar de website

Braxton Bloempot

(18)Een leuke kleine zwart met witte bloempot van het merk Braxton.

naar de website

Bloomingville potje

(18)Een bijzonder leuk klein bloempotje van het woonmerk Bloomingville.Het bloempotje is voorzien van een leuk print in de vorm van een muis.

naar de website

Hexagon Bloempot

(18)Deze mooie gladde bloempot heeft een model met zes vlakken.De pot is van het woonmerk Ferm Living en online te koop bij VT-Wonen.

naar de website

Groene Bloempot

(18)Een hele mooie en aparte groene bloempot uit de serie leave van Serax.

naar de website

Solar Verlichting

(05)Voor een extra sfeervol uiterlijk van uw achtertuin kan U tuinverlichting gebruiken.Deze set lampen hoeven niet aangesloten te worden op het net.De lampen worden overdag opgeladen middels een zonnecel en wanneer het donker wordt gaan de lampen branden.Deze tuinlampen zijn lekker goedkoop online te verkrijgen bij Bakker Hillegom.

naar de website