Bloempotten

Bloempotten

Bloempot online kopen

Welkom op de pagina "Bloempot online kopen. Zodra het voorjaar wordt heeft iedereen vaak zin om wat mooie planten en bloemen aan te schaffen om het voorjaar in huis te halen. Ook het werken in de tuin wordt weer een aangename bezigheid. Wij hebben voor u bij verschillende aanbieders gezocht naar de mooiste en zeer trendy volle bloempotten. Zo kan u op uw gemak kijken welke bij u in de tuin of in huis het mooiste staat. Bloempotten met een grove natuurlijke uitstraling zijn zeer populair. Keuze genoeg denken wij.

bak met planters

(237) Houten bakje met 8 terracotta planters. De houten bak heeft contrasterende randjes en een opschrift van het woord "Plants"

naar de website

Vierkanten Bakken

(67)Deze stalen bloembakken noemen cortenstaal. Het is staal waar een natuurlijk laagje roest over is aangebracht zodat verder doorroesten wordt voorkomen.Deze bloembakken zijn best heel populair en worden steeds meer gebruikt.Combineer deze bloembakken met vijverschalen en vuurkorven van cortenstaal voor een nog beter resultaat.

naar de website

Witte Bloembakken

(67)Dit zijn geen bloempotten maar grote witte bloembakken.De worden vaak gebruikt bij bedrijven of bijvoorbeeld een winkelcentrum.De bakken zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit aluminium.

naar de website

Kweekbakje

(237)Een leuk kweekbakje om zelf plantjes te kweken.Het is een leuk en handig bakje met een landelijke uitstraling.

naar de website

Houten tray

(237) Houten tray met 6 terracotta planters. het houten bakje heeft contrasterende randen en een opschrift van het woord "Pots"

naar de website

Houder met Manden

(237)Metalen bloempothouder voor drie manden.Vul de manden met mooie gekleurde bloemen en plaats deze houder in de achtertuin.De tuin krijgt er zeker een sfeervol uiterlijk van.

naar de website

landelijke bleompot

(237) Bloempot van het merk Clayre & Eef met een landelijke uitstraling. Gemaakt van steen met een op touw lijkend relief. Als speciaal detail zit aan de voorzijde een decoratief hartje.

naar de website

Polyester Bloembakken

(67)Hier ziet U een paar voorbeelden van polyester bloembakken.De kleuren zijn in dit geval hoogglans kleuren en de bakken zijn vierkant.Wilt U andere kleuren en afmetingen laat U zich dan eens informeren door Compleetgroen.nl

naar de website

putemmer

(237) Bloempot in de vorm van een ouderwetse putemmer. Gemaakt van steen met een grove relief. Speciaal detail het dikke touw als handvat.

naar de website

Aluminium Bakken

(67)Hier ziet U een aantal mogelijkheden wat betreft aluminium bloembakken.De bloembakken kunnen in veel verschillende moderne kleuren geleverd worden.Ook wat betreft de afmetingen is er veel mogelijk.Voor alle informatie kunt U contact opnemen met CompleetGroen.nl

naar de website

stenen bloempot

(237) Bloempot van steen met een subtiel bladmotief. De kleur is lichtbruin. Deze bloempot is in verschillende maten verkrijgbaar

naar de website

Plantenbak Staal

(67)Dit zijn hele grote stalen plantenbakken geschikt voor grote planten of kleine bomen.Door een speciale behandeling zijn deze bloembakken onverwoestbaar en gaan meestal een leven lang mee.

naar de website

ijzeren bloembakje

(237) Bloembakje in de vorm van een mand met twee handvatten. Gemaakt van ijzer en daarna vintage gemaakt voor een zeer oude look.

naar de website

Flowers en Graden

(237) Bloempot in de vorm van een emmertje gemaakt van steen met de opdruk "Flowers en Garden" De kleur is grijs en de afmeting is 14 x 14 cm

naar de website

Hangende bloempot

(237) Deze bloempot hangt aan een stevig touw. Gemaakt van steen in de kleur grijs met aan de buitenzijde een touw relief.

naar de website

Wandbloempot

(237) Wandbloempot met een romantische uitstraling uit de collectie van het woonmerk Clayre & Eef. Gemaakt van keramiek en daarna vintage gemaakt. Het motief van de roos geeft dat extra tintje van nostalgie.

naar de website

Set Plantenbakjes

(237)Hier ziet U een set plantenbakjes in verschillende afmetingen.De bakjes zijn gemaakt van rotan en de binnenkant is voorzien van stevig plastic.Daardoor is het rotan-mandje geschikt om er plantjes in te plaatsen.De mandjes kunnen binnen gebruikt worden of buiten in de veranda.

naar de website

bloempot met touw relief

(237) uit de collectie van het zo bekende woonmerk Clayre & Eef komt deze landelijke bloempot gemaakt van steen met een op touw lijkend relief. Een vrij grove bloempot in de kleur grijs.

naar de website

Rotan Bloempot

(237)Een leuke rotan bloempothouder met een ovaal model.Het handvat om de houder makkelijk te verplaatsen heeft de vorm van een kip.Aan het handvat is een bordje met de tekst welkom bevestigd.

naar de website

Hoogglans Bakken

(67)Hier ziet U een aantal prachtige hoge bloembakken gemaakt van polyester.Zo is goed te zien hoe mooi het kan worden wanneer U de juiste combinatie heeft weet te vinden wat betreft soort plant of struik met bloembak.Deze polyester bloembakken zijn in alle kleuren en maten te verkrijgen.De mogelijkheden zijn dus onbeperkt.

naar de website

ijzeren bloempot

(237) uit de collectie van het merk Clayre & Eef komt deze vintage bloempot op standaard. Gemaakt van ijzer en daarna bewust oud gemaakt. Hoogte 86 cm. Bloempot met een prachtige vintage uitstraling.

naar de website

Kippen en een Haan

Wat een leuke wanddecoratie is dit.Het is een decoratie gemaakt van metaal en het betreft een aantal kippen en een haan naast elkaar.

naar de website

rozen motief

(237) Bloempot uit de collectie van het romantische woonmerk Clayre & Eef. gemaakt van kunststof met aan de buitenzijde een rozenmotief.

naar de website

Leuke Wanddecoratie

Dit is een erg leuke zwart metalen wanddecoratie in de vorm van een sierlijke muzieknotenbalk.Het is ook leuk om deze wanddecoratie cadeau te geven.

naar de website

Plantenhouder Wandrek

(237)Een leuk wandrekje geschikt om kleine bloempotjes aan te hangen.Het is een sfeervol rek met een landelijke uitstraling.

naar de website