Bloempotten

Bloempotten

Bloempot online kopen

Welkom op de pagina "Bloempot online kopen. Zodra het voorjaar wordt heeft iedereen vaak zin om wat mooie planten en bloemen aan te schaffen om het voorjaar in huis te halen. Ook het werken in de tuin wordt weer een aangename bezigheid. Wij hebben voor u bij verschillende aanbieders gezocht naar de mooiste en zeer trendy volle bloempotten. Zo kan u op uw gemak kijken welke bij u in de tuin of in huis het mooiste staat. Bloempotten met een grove natuurlijke uitstraling zijn zeer populair. Keuze genoeg denken wij.

Lene Bjerre Bloempot

(18)Hier ziet U een Robuuste stoere aardewerk bloempot van het woonmerk Lene Bjerre.De bloempot is wit van kleur en voorzien van een bijzonder structuur aan de buitenkant.

naar de website

mica decorations

(18)Hier ziet U een stijlvolle luxe uitziende donkergroene bloempot van het merk Mica Decorations. Het is een terracotta pot voorzien van een dikke laag glazuur.

naar de website

Set Hangbloempotten

(18)Dit is een set bloempotten va het woonmerk iB-Laursen. De bloempotten hangen aan een metalen ketting.Hang deze drie hangpotten naast elkaar voor het venster en het resultaat zal fantastisch mooi zijn.

naar de website

Bloempot cement

(18) uit de collectie van het merk HK Living komt de bloempot gemaakt van cement in de kleur grijs.

naar de website

bak met planters

(237) Houten bakje met 8 terracotta planters. De houten bak heeft contrasterende randjes en een opschrift van het woord "Plants"

naar de website

Potje Egel

(18)Een klein stenen wit bloempotje met een afbeelding van een egel ter decoratie op de zijkant van het potje.Het leukste effect krijgt U wanneer U een aantal van deze potjes bij elkaar plaatst in de vensterbank of op een tafeltje.

naar de website

Lene Bjerre Pot

(18)Dit is een prachtige goudkleurige aluminium Lene Bjerre bloempot.Het is een ronde of bowl model pot met een gehamerde buitenkant.Deze bloempot heeft echt een stijlvolle luxe uitstraling.

naar de website

Nordal Aardewerk

(18)Een set van twee Nordal aardewerk bloempotten.De potten zijn ruw geschilderd zodat ze een robuuste uitstraling hebben.Erg leuk voor in de achtertuin.

naar de website

Pot van Maisriet

(18)Een leuke bloempot met een natuurlijke uitstraling.De bloempot is gemaakt met behulp van gevlochten maisriet.Het voordeel daarvan is dat de pot sterk is en lekker betaalbaar.

naar de website

Vierkanten Bakken

(67)Deze stalen bloembakken noemen cortenstaal. Het is staal waar een natuurlijk laagje roest over is aangebracht zodat verder doorroesten wordt voorkomen.Deze bloembakken zijn best heel populair en worden steeds meer gebruikt.Combineer deze bloembakken met vijverschalen en vuurkorven van cortenstaal voor een nog beter resultaat.

naar de website

Roodbruine Pot

(18)Plaats een aantal van deze prachtig bewerkte Serax bloempotten naast elkaar in de vensterbank.Deze bloempot van Serax komt uit de serie Leaves.

naar de website

Witte Bloembakken

(67)Dit zijn geen bloempotten maar grote witte bloembakken.De worden vaak gebruikt bij bedrijven of bijvoorbeeld een winkelcentrum.De bakken zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit aluminium.

naar de website

Gele Bloempotjes

(18)Hier ziet U hoe mooi de verschillende modellen bloempotjes staan in de vensterbank.Deze potjes in verschillende modellen hebben de kleur geel.Uiteraard zijn de potjes van Serax ook in andere kleuren te bestellen.

naar de website

Kweekbakje

(237)Een leuk kweekbakje om zelf plantjes te kweken.Het is een leuk en handig bakje met een landelijke uitstraling.

naar de website

SagaForm Stolp

(18)Hier staat een plantje in een keramiek bakje.De glazen stolp wordt over het plantje met bakje geplaatst en U heeft een soort plantenkas om te kweken.

naar de website

Ferm Living Plantenbak

(18)Dit is een plantenbak van het woonmerk Ferm Living.Deze plantenbak wordt meestal op het balkon of de achtertuin gebruikt.Deze bak is zestig centimeter hoog.

naar de website

Quadro Bloempotje

(18)Deze aardewerk bloempot is ook van het merk Serax.Het potje is maar 14 centimeter hoog en dan ook bedoeld voor een klein plantje.

naar de website

landelijke bleompot

(237) Bloempot van het merk Clayre & Eef met een landelijke uitstraling. Gemaakt van steen met een op touw lijkend relief. Als speciaal detail zit aan de voorzijde een decoratief hartje.

naar de website

bloempot Magna

(18) dit is de bloempot "Magna" van Lene Bjerre is gemaakt van aardewerk met een landelijke stijl in de kleur grijs. Het is mogelijk dat de kleur iets afwijkt van de foto, maar dat komt doordat de bloempotten met de hand worden gemaakt.

naar de website

Polyester Bloembakken

(67)Hier ziet U een paar voorbeelden van polyester bloembakken.De kleuren zijn in dit geval hoogglans kleuren en de bakken zijn vierkant.Wilt U andere kleuren en afmetingen laat U zich dan eens informeren door Compleetgroen.nl

naar de website

putemmer

(237) Bloempot in de vorm van een ouderwetse putemmer. Gemaakt van steen met een grove relief. Speciaal detail het dikke touw als handvat.

naar de website

Aluminium Bakken

(67)Hier ziet U een aantal mogelijkheden wat betreft aluminium bloembakken.De bloembakken kunnen in veel verschillende moderne kleuren geleverd worden.Ook wat betreft de afmetingen is er veel mogelijk.Voor alle informatie kunt U contact opnemen met CompleetGroen.nl

naar de website

stenen bloempot

(237) Bloempot van steen met een subtiel bladmotief. De kleur is lichtbruin. Deze bloempot is in verschillende maten verkrijgbaar

naar de website

Serax Linea Pot

(18)Dit bloempotje is voorzien van verticale ribbels.Dit model bloempot is in verschillende kleuren te verkrijgen.

naar de website

Vier Serax Potten

(18)Dit is een voorbeeld uit de grote collectie Serax aardewerk bloempotten in diverse leuke kleuren.De iets wat ruwe afwerking van de bloempotten aan de buitenkant geven een extra bijzondere uitstraling.

naar de website

Rosas Bloempotje

(18)Dit bloempotje is ook van het Belgische woonmerk Serax.Het potje behoort tot de serie rosas en valt op door de dikke gewelfde bovenrand

naar de website

Houten tray

(237) Houten tray met 6 terracotta planters. het houten bakje heeft contrasterende randen en een opschrift van het woord "Pots"

naar de website

Plantenbak Staal

(67)Dit zijn hele grote stalen plantenbakken geschikt voor grote planten of kleine bomen.Door een speciale behandeling zijn deze bloembakken onverwoestbaar en gaan meestal een leven lang mee.

naar de website

Houder met Manden

(237)Metalen bloempothouder voor drie manden.Vul de manden met mooie gekleurde bloemen en plaats deze houder in de achtertuin.De tuin krijgt er zeker een sfeervol uiterlijk van.

naar de website

Groene Mica Pot

(18)Een zeer mooi en zeker stijlvolle donkergroene Mica bloempot.De bloempot is voorzien van een dikke glazuurlaag waardoor de pot een extra glimmend uiterlijk heeft gekregen.

naar de website

Imbarro Plantenhanger

(18)Dit is een plantenhanger met twee manden.Deze manden zijn gevlochten uit Sisal.Sisal is een duurzame tropische vezel en wordt gebruikt voor verschillende doeleinden.

naar de website

Set Nordal Potjes

(18)Een leuke set Nordal bloempotjes met een oud vintage uiterlijk.De potje kunnen ook buiten in de veranda gebruikt worden.

naar de website

Picos Zwart - Goud

(18)Kijk maar eens goed naar deze prachtige Serax Picos zwart gouden bloempot.De bloempot is makkelijk te combineren met Scandinavische woonaccessoires.

naar de website

D en M Bloempot

(18)Een bloempot gemaakt van dennenhout komt men niet zo vaak tegen.Hier ziet U een prachtig afgewerkt exemplaar met een verticaal motief.

naar de website

Ovale Bloempot

(18)Een prima model ovalen bloempot of bloembakje.Plaats deze bloembakjes om en om met hetzelfde type ronde bloempotten in de vensterbank voor een heel mooi resultaat.

naar de website

ijzeren bloembakje

(237) Bloembakje in de vorm van een mand met twee handvatten. Gemaakt van ijzer en daarna vintage gemaakt voor een zeer oude look.

naar de website

Flowers en Graden

(237) Bloempot in de vorm van een emmertje gemaakt van steen met de opdruk "Flowers en Garden" De kleur is grijs en de afmeting is 14 x 14 cm

naar de website

Serax Picos Pot

(18)Hier ziet U een Serax aardewerk bloempot met een metaal uiterlijk.De bloempot is aan de buitenkant zwart van kleur en de binnenkant is goudkleurig.De buitenkant van de pot is in zijn geheel bobbelig alsof de pot gehamerd is.Het is een prachtige luxe bloempot voor een betaalbare prijs.

naar de website

Hangende bloempot

(237) Deze bloempot hangt aan een stevig touw. Gemaakt van steen in de kleur grijs met aan de buitenzijde een touw relief.

naar de website

Bloomingville potje

(18)Een erg leuk klein Bloomingville aardewerk potje in een honingkleur.Het potje heeft een hele aparte bewerking aan de buitenkant.

naar de website

Wandbloempot

(237) Wandbloempot met een romantische uitstraling uit de collectie van het woonmerk Clayre & Eef. Gemaakt van keramiek en daarna vintage gemaakt. Het motief van de roos geeft dat extra tintje van nostalgie.

naar de website

Marsha Bloempot

(18)Het Scandinavisch design van deze prachtige Lene Bjerre bloempot komt hier heel goed naar voren.De bloempot is ook heel goed te combineren met grenenhouten meubels of woonaccessoires.

naar de website

Set Plantenbakjes

(237)Hier ziet U een set plantenbakjes in verschillende afmetingen.De bakjes zijn gemaakt van rotan en de binnenkant is voorzien van stevig plastic.Daardoor is het rotan-mandje geschikt om er plantjes in te plaatsen.De mandjes kunnen binnen gebruikt worden of buiten in de veranda.

naar de website

Set Hang bloempotten

(18)Een hang bloempot voor het venster brengt extra sfeer in de woning.Hier ziet U een aantal hang-potten in verschillende kleuren.Gebruik een aantal van deze mooie bloempotten bij elkaar of verspreid over de woonkamer voor een mooi en sfeervol resultaat.

naar de website

bloempot met touw relief

(237) uit de collectie van het zo bekende woonmerk Clayre & Eef komt deze landelijke bloempot gemaakt van steen met een op touw lijkend relief. Een vrij grove bloempot in de kleur grijs.

naar de website

Groene Bloempotjes

(18)Hier ziet U een aantal groene Serax bloempotten uit de serie Leave.U kan hier direct zien wat deze prachtige bloempotjes met het interieur kan doen.

naar de website

Roze Bloempot

(18)Ook deze roze Serax bloempot is uit de serie ovali. De bovenkant van de pot is voorzien van een dikke rand.

naar de website

StarFlower Pot

(18)Een mooi bewerkte Serax bloempot met een aparte lichtgroene kleur.De bloempot is gemaakt van grof aardewerk en de bewerking aan de buitenkant heeft de vorm van bloemen.

naar de website

Serax Bloempotjes

(18)Hier ziet U de verschillende kleuren van de Serax Quadro bloempotjes.Het zijn stuk voor stuk mooie opvallende kleuren.

naar de website

Plantenbak Grijs

(18)Deze grijze plantenbak van het woonmerk DM is bedoeld voor drie plantjes.Deze bak wordt vaak op het balkon gebruikt of buiten in de achtertuin.

naar de website

Potje met Stolp

(18)Een leuk bewerkt klein bloempotje van keramiek.Het potje is van het merk Sagaform Green en over het potje kan een glazen stolp geplaatst worden.

naar de website

Serax Rubber Bloempot

(18)Hier ziet U een set bloempotten welke zijn omwikkeld met gerecycled strookjes rubber.Serax gebruik wel vaker gerecyclede materialen voor het vervaardigen van haar producten.

naar de website

Bloempot Hettie

(18) Bloempot Hettie van Lene Bjerre is een kunstwerk op alleen al de buitenzijde met zijn speciale vormen.. De klei wordt in een gietvorm gedaan en wanneer het droog is uit de vorm gehaald en in de oven gezet. Na afkoeling wordt de kleur toegevoegd om daarna weer in de oven gezet te worden. De binnenzijde van deze bloempotten zijn geglazuurd om het doorlaten van water tegen te gaan. Daarna worden de bloempotten met de had geschilderd. Heel wat handarbeid voor 1 bloempot.

naar de website

Hoogglans Bakken

(67)Hier ziet U een aantal prachtige hoge bloembakken gemaakt van polyester.Zo is goed te zien hoe mooi het kan worden wanneer U de juiste combinatie heeft weet te vinden wat betreft soort plant of struik met bloembak.Deze polyester bloembakken zijn in alle kleuren en maten te verkrijgen.De mogelijkheden zijn dus onbeperkt.

naar de website

ijzeren bloempot

(237) uit de collectie van het merk Clayre & Eef komt deze vintage bloempot op standaard. Gemaakt van ijzer en daarna bewust oud gemaakt. Hoogte 86 cm. Bloempot met een prachtige vintage uitstraling.

naar de website

Bloempot Josphia

(18) Deze bloemppt van Lene Bjerre heeft een grove en rustieke uitstraling. Dat komt mede doordat de bloempot is gemaakt van gerecyclede stukken cement.

naar de website

Kippen en een Haan

Wat een leuke wanddecoratie is dit.Het is een decoratie gemaakt van metaal en het betreft een aantal kippen en een haan naast elkaar.

naar de website

rozen motief

(237) Bloempot uit de collectie van het romantische woonmerk Clayre & Eef. gemaakt van kunststof met aan de buitenzijde een rozenmotief.

naar de website

Leuke Wanddecoratie

Dit is een erg leuke zwart metalen wanddecoratie in de vorm van een sierlijke muzieknotenbalk.Het is ook leuk om deze wanddecoratie cadeau te geven.

naar de website

D & M Bloempot

(18)Een prachtige geheel gladde aardewerk D & M bloempot op een metalen voet.Hoewel het een uiterst betaalbare bloempot is heeft hij toch een heel luxe uiterlijk.

naar de website

Mica Decorations Pot

(18)Een stoere maar toch elegante bloempot van het bijzondere merk Mica Decorations. Het is ook echt een stijlvolle pot met luxe uiterlijk.

naar de website

Plantenhouder Wandrek

(237)Een leuk wandrekje geschikt om kleine bloempotjes aan te hangen.Het is een sfeervol rek met een landelijke uitstraling.

naar de website

Braxton Bloempot

(18)Een leuke kleine zwart met witte bloempot van het merk Braxton.

naar de website

Bloomingville potje

(18)Een bijzonder leuk klein bloempotje van het woonmerk Bloomingville.Het bloempotje is voorzien van een leuk print in de vorm van een muis.

naar de website

Ovali Geel

(18)Een bijzonder mooie Serax bloempot uit de serie Ovali. Het is een aardewerk pot waarvan de buitenkant erg ruw is gehouden tijdens het bakken.

naar de website

Hexagon Bloempot

(18)Deze mooie gladde bloempot heeft een model met zes vlakken.De pot is van het woonmerk Ferm Living en online te koop bij VT-Wonen.

naar de website

Imperfect Design

(18)Deze bloempot komt uit de Bat Trang-serie van Imperfect Design.De designer van deze pot is Arjan Brekveld die in samenwerking met echte ambachtslieden uit ontwikkelingslanden deze bloempot hier op de markt brengt.

naar de website

Groene Bloempot

(18)Een hele mooie en aparte groene bloempot uit de serie leave van Serax.

naar de website

Rotan Bloempot

(237)Een leuke rotan bloempothouder met een ovaal model.Het handvat om de houder makkelijk te verplaatsen heeft de vorm van een kip.Aan het handvat is een bordje met de tekst welkom bevestigd.

naar de website

Set Groene Potten

(18)Een set van twee groene Nordal bloempotten.De bloempotten zijn aan de buitenkant bewerkt met horizontale ribbels.

naar de website